Tatina Hacina este una dintre cele mai cunoscute make-up artiste de la noi, cu un viitor foarte promițător. A devenit celebră pe rețelele sociale cu ajutorul filmulețelor pe care le postează pe Tik-Tok și Instagram. Aceasta mai este recunoscută și apreciată pentru maniera naturală de a machia și spune că un machiaj strident nu avantajează pe nimeni. 

Am invitat-o pe Tatiana #dupacortina și am descoperit un om pozitiv, sincer și foarte deschis. Pe lângă detaliile interesante despre lumea frumuseții, Tatiana ne-a povestit despre copilăria sa, cum este să lucreze cu mama sa și cu se ocupă soțul ei.

Citește în continuare câteva fragmente din interviu și nu uita că găsești materialul video și pe canalul nostru de youtube 

Cum a început totul…

„Am observat că mulți make-up artiști au cam aceeași istorie: că iubea de mică să se machieze. Banal, dar și la mine a fost așa. Eu dansam și vedeam acolo fete super aranjate, mai apoi am început să cânt și trebuia să mă machiez singură. Cred că de aici a pornit istoria mea cu machiajul. Am început să fac chestia asta profesionist la 17 ani”.

Pe lângă machiaj, Tatiana a povestit că a făcut și pe placul părinților, adică o facultate de business și administrare. „Eu voiam să fiu farmacistă pentru că bunica mea a fost, dar suma contractului era prea mare și am înțeles că nu îmi place deloc chimia și până la urmă am ales cu sufletul”. Tatiana este make-up artist de 10 ani și a reușit deja să câștige respectul femeilor care îi calcă pragul.

Diferența dintre suma pentru un machiaj simplu și unul de mireasă…

„Eu sunt contra sumelor mari pentru machiaj și coafură pentru mireasă. La mine la salon nu am sume enorme, totuși machiajul de mireasă este un pic mai scump decât unul obișnuit pentru că se folosesc produse mai rezistente și respectiv sunt mai scumpe”

Machiajul permanent…

„Machiajul permanent durează aproximativ doi ani, dar adevărul este că în totalitate nu se va șterge niciodată. Dacă machiajul este făcut calitativ și nu este ieșit din limite, arată bine.”

Cum s-a descurcat Tatiana cu o clientă beată, dar care și-a dorit un machiaj permanent, află din interviu.

Am vorbit cu Tatiana și despre teme personale. Astfel am aflat că între ea și soțul ei este este o diferență de 4 ani. Ea fiind mai mare decât el. Se simte sau nu această diferență? Vei afla dacă urmărești interviul video.

Desigur, am avut și o provocare pentru make-up artistă: să comenteze sprâncenele vedetelor, așa că nu rata interviul dacă vrei să afli ce ar schimba la sprâncenele Maiei Sandu sau chiar ale lui JLo.

Vezi și: După Cortină cu Ilinca Avram, despre arta vorbitului corect, ură, critică și iubitul moldovean stabilit în SUA (Video)

Distribuie articolul: