A fost prezentatoare o mulțime de ani la mai multe posturi tv, cu siguranță ai văzut-o măcar o dată cum ți-a zâmbit de pe micile ecrane, dar în acest interviu vrem să o cunoști pe Ilinca din mai multe perspective. Știai că a avut propria colecție de haine, că are o voce superbă sau că a lucrat asistentă de producător și a cunoscut o mulțime de actori de la Hollywood? 

Ilinca este omul schimbărilor și de-a lungul anilor a încercat să își dezvolte toate talentele. Recent, jurnalista a pornit un proiect de suflet ce ține de scrierea și vorbirea corectă. Aceasta face materiale video cu informații utile și exerciții pentru a-i inspira și pe ceilalți să vorbească corect. Jurnalista ne-a povestit în interviu că pe lângă comentariile pozitive s-a ales și cu mult hate:

„Am și șters la un moment dat câteva filmulețe de pe tik-tok pentru că nu am spus eu ceva corect și au început comentariile.”

„Și eu greșesc, nu sunt profesoară de limba română. Nu stau să explic perfectul compus, perfectul simplu și toate detaliile gramaticii, dar încerc să mă informez și să învăț. Problema cea mai mare pe care eu o văd în jur sunt rusismele, le folosesc și eu, dar  într-un procentaj foarte mic și cu oameni foarte apropiați”, a povestit Ilinca.

De-a lungul anilor am primit foarte multă ură. Foarte multe bârfe au ajuns la urechile mele, bârfe absolut nefondate, de exemplu cum că aș fi făcut avort…

A renunțat la televiziune din dragoste…

Tot în interviu, Ilinca ne-a oferit detalii exclusive despre iubitul ei, un moldovean stabilit în America. Cei doi fac naveta de dragul relației și spun că până când se simt bine așa.

„Eu îmi doream o schimbare. Dacă o să te uiți la ce am făcut eu în viață până acum, o să observi că odată la doi, trei ani eu schimb casa, domeniul de activitate, cred că mi se trage din copilărie, de atunci mă tot mutam și eram nevoită să schimb și școlile.

După „Matinalii” simțeam nevoia unei schimbări și în acea perioadă am făcut cunoștință cu iubitul meu. El a venit cu ideea să ne mutăm împreună în America și exact peste 2 zile a început lockdown-ul, practic am stat jumătate de an în izolare. Nu am înțeles gustul Americii pentru că era închis, iar acum fac naveta”, a povestit jurnalista.

Apropo, Ilinca se află acum în SUA și se bucură de locurile superbe de acolo, iar nouă nu ne rămâne decât să o invidiem frumos și să îi urăm vacanță de vis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilinca Avram (@ilinca_avram)

Urmărește interviul și descoperă un om cald, blând, dornic de viață și aventuri. 

Distribuie articolul: