Dorina Darii este una dintre cele mai frumoase femei de la noi și un model de succes, care a călătorit în foarte multe țări datorită profesionalismului său. Frumoasa moldoveancă a renunțat la studii pentru a fi model și nu a regretat niciun minut. Dorina ne-a povestit „După Cortină” ce presupune viața unui model și ce sacrificii face pentru a ține piept concurenței. 

Dorina ne-a mărturisit că se lovește de foarte multe ori de stereotipul că un model nu face nimic și că e pur și simplu frumoasă. Tânăra ne asigură că nu este deloc așa. Aceasta are un program foarte încărcat, pe lângă sportul pe care îl face zilnic sau procedurile de frumusețe la care merge pentru a se întreține, aceasta ori are ședințe foto sau mai nou merge la atelierul de haine, pe care și l-a deschis recent.

Dorina Darii este model în special de lenjerie și costume de baie, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă un corp impecabil, acesta ne-a dezvăluit că blițul aparatului și luminile reflectoarelor nu iartă niciun centimetru de celulită, astfel tânăra și-a dezvoltat o rutină destul de strictă când vine vorba de îngrijire. 

„Am un antrenor personal și pot merge la sport chiar de mai multe ori pe zi. Vara îmi place să ies și la alergat, îmi place yoga, pilatesul și uneori mai merg la cursuri de dans. Eu nu țin diete și niciodată nu am făcut asta, uneori mai fac pauze de detox, adică consum foarte multe sucuri și salate, dar de obicei mănânc tot ce îmi doresc, uneori mă puteți vedea și la fast food.”

Din cauza job-ului său, care avea loc în foarte multe țări, Dorina nu reușea să își clădească o relație, pentru că spune ea: „nu cred în relațiile la distanță”, dar iată că anul 2020 i-a adus un bărbat deosebit în viața ei. Au fost de ajuns 6 luni  ca acesta să îi adreseze celebra întrebare și desigur, răspunsul a fost unul afirmativ.

Mai multe detalii despre relația Dorinei cu logodnicul său, află urmărind interviul video.

Pentru că a ajuns un nume cunoscut în modeling, Dorina este întrebată de foarte multe ori cum a reușit să atingă succesul, desigur și eu am rugat-o să ofere un sfat fetelor, care visează să ajungă pe podium sau pe coperta revistelor.

„Dacă îți dorești să devii model, mai întâi, trebuie să te regăsești în acest job, să te regăsești în fotografie, în video și să înțelegi dacă sigur acesta este un job potrivit pentru tine, ne-a spus Dorina Darii. 

Urmărește interviul integral în video-ul de mai sus sau pe canalul nostru de youtube

Distribuie articolul: