Doina Chiorescu ne-a răspuns afirmativ la invitația noastră de a afla detalii de #dupacortina despre ea. Jurnalista ne-a spus în premieră despre sarcină și ne-a dezvăluit sexul bebelușului. Aceasta a devenit cunoscută odată cu proiectul „Offline cu Doina Chiorescu”, un proiect de interviuri video diferit pentru Moldova, care a prins foarte bine la public. Deși acum au luat o mică pauză, Doina ne-a mărturisit că își dorește să revină din toamnă. 

Citește în continuare câteva fragmente din interviul video. Nu uita că poți viziona interviurile „După Cortină” și pe canalul nostru de youtube.

Offline cu Doina Chiorescu…

„La început a fost ideea… Munceam pe atunci în presa scrisă, nu pot să spun că aveam foarte mult timp liber, dar am zis să combin presa scrisă cu ceea ce urma să lansez și mi-am adunat echipa, a fost foarte repede, a durat câteva zile. Inițial eram doar eu și alți doi oameni, care filmau și montau.

Un asemenea proiect presupune și investiții. Eu munceam, aveam un salariu din care o bună parte mergea pentru proiect. Un proiect de youtube îți aduce bani după un an de zile în care muncești intensiv.

Oamenii sunt diferiți și au fost foarte multe comentarii răutăcioase, care pe moment m-au afectat, dar am încercat să nu le i-au foarte aproape de inimă.

În mare parte oamenii cu care am comunicat au fost deschiși, dar au fost și oameni care nu au vrut pur și simplu să apară în proiectul meu pentru că e un proiect în care erau puși în anumite situații mai incomode. Au fost și cazuri când am filmat și interviul nu a mai apărut”, ne-a mărturisit jurnalista.

Urmărește interviul și află care a fost cel mai dificil invitat al său sau cine nu a mai ajuns la filmări. 

Sarcina și plecarea din televiziune…

„Motivul pentru care plec din televiziune este că sunt însărcinată…

Mă simt foarte bine, am avut norocul să am o sarcină foarte ușoară. Am făcut absolut tot ce făceam și înainte. Să te trezești la 5 dimineața fiind însărcinată e mai greu, mai ales dacă ai toxicoză. Eu nu am avut nicio problemă și chiar mă bucur de această perioadă”.

Viitoarea mămică ne-a dezvăluit și sexul bebelușului, dar pentru a afla urmărește interviul video. 

Cum l-a cunoscut pe soțul ei…

„Soțul meu este jurist și lucrează într-o instituție de stat. Ne-am cunoscut la un eveniment monden. A fost foarte insistent. Îmi trimitea flori și bilețele la muncă. Eu nu l-am băgat în seamă prea mult, a durat vreo câteva luni bune până să mă cucerească și să înțeleg că totuși este un bărbat care știe ce vrea”, a spus Doina.

Sursa foto: Instagram/Doina Chiorescu

Vezi și: După Cortină cu Diana Voevuțki, despre divorț, noul bărbat din viața ei și cum a trecut peste Covid-19 (Video)