Invitata mea din această săptămână este designera Diana Voevuțki, poate vă aduceți aminte că Diana a mai fost „După Cortină”. Prima oară când a fost în platoul nostru ne-a uimit cu o dezvăluire tulburătoare. În premieră ne-a povestit despre moartea primului ei soț. Atunci Diana părea o femeie foarte fericită, dar acum ni s-a destăinuit și ne-a spus că ochii ei erau de fapt triști și că abia acum este fericită alături de un bărbat special. 

Am vorbit cu Diana despre divorțul de fostul soț, motivele acestei separări, noua iubire din viața sa, care a apărut într-un moment foarte potrivit și cum s-a descurcat în perioada de pandemie. Designera ne-a dezvăluit în premieră că a fost infectată cu Covid-19, dar din fericire a fost o formă ușoară.

Vezi mai jos un scurt rezumat al interviului, dar pentru mai multe detalii urmărește interviul video pe ea.md sau pe canalul nostru de youtube și nu uita să ne scrii părerea ta. 

Divorțul…

„Mi-am promis din respect pentru trecutul meu pentru tatăl copilului meu să nu scot la iveală lucruri care trebuie să rămână în spatele cortinei. Este greu să îți speli lenjeria în public, eu nu sunt genul care o face. Eu am prea mult respect de sine și față de viața mea și sunt responsabilă de alegerile pe care le-am făcut nu întotdeauna bune, nu sunt tocmai mândră de alegerile mele, dar asta este viața.”

„Pot să spun că nu am fost fericită și asta se vedea pe chipul meu. Atunci când vrei să înțelegi dacă este corect cum ai trăit trebuie să îți faci o retrospectivă a vieții si să iei o fotografie de acum zece ani și o fotografie mai recentă să le pui alături și să le privești și în momentul în care tu vezi fața căzută, ochii triști, zâmbet nefericit înseamnă că ceva nu merge bine. Eu am înțeles că cel mai bun lucri pe care am putut să îl fac, dar cu care am întârziat 7 ani, a fost un divorț.”

Când am luat decizia să divorțez mie mi s-a spus: „Tu îți dai seama că ai 37 de ani și ai doi copii, cui o să îi trebuiești tu?”

„Niciodată nu mi-am spus întrebarea dacă eu voi fi mai fericită vreodată sau nu? M-am gândit că e mai bine să stau singură și să pot să fiu un model de fericire pentru copiii mei, decât să fiu în ochii lor o mamă stresată, care e mereu pe punctul ăla de a plânge.”

O nouă iubire…

Diana ne-a povestit cu ochii strălucind că Dumnezeu i-a adus în cale sa un bărbat pe care l-a căutat toată viața.

„El era atât de alături, incredibil. Noi lucram la zece minute distanță unul de celălalt. Suntem practic de aceeași vârstă, ascultăm aceeași muzică. Când am mai aflat că poartă epoleți m-a cucerit, eu sunt fiică de polițist. Eu cred că atunci când o să ne vedeți la braț o să spune-ți că suntem un cuplu minunat. Este cel mai frumos om pe care puteam să-l întâlnesc.”

Mai multe detalii află vizionând interviul. 

Vezi și: Diana Voevuțki, despre moartea primului soț și de ce în adolescență colegii râdeau de ea. Un interviu marca „După Cortină” (Video)

Distribuie articolul: