Cătălin s-a descris în trei cuvinte: Modest, prost și maestru. De ce prost? A încercat să explice, dar eu știu un lucru: Un om prost niciodată nu își pune problema că ar fi prost.

Tânăr, talentat și poate din punctul unora de vedere un pic controversat. 

Cătălin mi-a spus că speră ca acesta să fie ultimul interviu pe care îl mai oferă. Actorul spune că nu mai vrea să apară decât pe scena teatrului și în filmulețele marca #Zerodoi.

Mai jos citește un scurt rezumat din interviu cu Cătălin Lungu, iar mai sus vizionează interviul video integral. 

Nu ar mai putea face nimic în afară de actorie…

„Am fost întrebat și la facultate chestia asta și răspunsul a fost același: Nu, nu știu ce aș face dacă nu aș putea face meseria asta. La un moment dat chiar mă gândeam, după un spectacol foarte complicat, am avut primul meu gând să părăsesc această meserie și mi-am dat seama că nu aș putea să fac asta pentu că altceva nu am ce face.”

Proiectul Night Guguță și concurența…

„Și are și nu are (concurență). La nivel de marketing suntem foarte jos pentru că încă nu ne știe lumea. Aici nu putem să concurăm cu nimeni pentru că ei ne câștigă și în al doilea rând noi suntem cu alte viziuni, cumva pe altă nișă.”

De ce nu se vede căsătorit și nici tată…

„Toată lumea din anturajul meu știe că nu îmi doresc familie și nici copii. Nu îmi doresc să mă căsătoresc pentru că mi se pare o prostie, nu am de ce să fac chestia asta. Copii nu îmi doresc pentru că nu consider că sunt suficient de inteligent și suficient de capabil să îmi atribui calități de părinte. Eu nu înțeleg câtă încredere să ai în tine și cât de deștept să te consideri și să fii sigur că dacă faci un copil sigur îl vei educa foarte bine. Toată lumea spune că la 30 de ani poate o să gândesc diferit, nu neg asta, poate o să gândesc diferit, dar acum sunt destul de categoric în sensul ăsta.”

Concursurile de pe Instagram…

„Concursurile astea creează o comunitate fake. Nu ești urmărit pentru content și nu înțeleg de ce oamenii fug extrem de tare după popularitate, e foarte ciudată această tendință. Eu nu înțeleg de ce oamenii vor să fie populari. Tu crezi că tu ai ceva de spus? Pentru că eu cred că tu n-ai!”

 Cât de scumpă este publicitatea în proiectul #Zerodoi…

Sincer refuzăm destul de multe propuneri și uneori suntem și noi refuzați când le spunem care sunt condițiile noastre. Noi în primul rând vrem să ne asociem doar cu lucruri în care credem și lucruri de calitate și, da uneori poate cerem mai mult decât oamenii s-ar aștepta.

Vezi și: „După Cortină” cu Olesea Olteanu, despre relația cu Valeriu de la „Banca de Bancuri”, rolul de mamă și comentariile răutăcioase (Video)

Distribuie articolul: