Sora lui Kim, Kourtney Kardashian are mare grijă de felul în care arată. După ce s-a răsfăţat în ultimele luni cu fel de fel de preparate, vedeta în vârstă de 40 de ani a decis că este momentul să revină la dieta ketogenică având în vedere succesul pe care l-a avut în urmă cu câţiva ani.

„Tot anul aşteptăm vara şi, atunci când chiar se apropie, îmi doresc să arăt mai bine ca niciodată. M-am răsfăţat în ultima perioadă, iar acum am de gând să mă pun pe treaba aşa că, pentru următoarele luni voi ţine dieta ketogenică”, a scris Kourtney pe blogul său de lifestyle.

Mama a doi copii susţine că această dietă i se potrivește cel mai mult, deoarece fiind bogată în grăsimi şi scăzută în carbohidraţi o ajută să obţină cele mai bune rezultate, menționează csid.ro.

„Corpul meu nu a arătat niciodată mai bine ca atunci când în urmă cu doi ani şi jumătate am urmat dieta ketogenică, timp de două luni. Din experienţa mea, am descoperit cea mai bună metodă de a-mi antrena corpul să amelioreze pofta”, povesteşte vedeta.

Sora lui Kim Kardashian susţine că iniţial a ales să urmeze această dietă pentru sănătatea sa, nu pentru a scăpa de kilogramele în plus. În privinţa alimentaţiei, aceasta plănuieşte să mănânce carbohidraţi, dar fără grâu, fasole sau leguminoase şi să aibă trei mese pe zile şi gustări limitate. De asemenea, este dispusă să renunţe la consumul de fructe, excepţie făcând fructele de pădure, dar şi să renunţe la rădăcinoase precum cartoful dulce şi morcovii, la dulciuri şi alcool. Ca rezultatele să apară trebuie să fie foarte strictă şi serioasă în privinţa dietei.

SURSA

Foto: Instagram.com

Vezi și: Cu aceste poze o întrece și pe Kim! Kourtney Kardashian a renunțat complet la haine pentru coperta unei reviste

Distribuie articolul: