Cu toate avem o parte a corpului despre care credem că nu i-ar strica să o „subțiem”, adică să scăpăm de grăsimea din acea zonă, gen exerciții pentru abdomen plat. Este sau nu posibil să o lucrezi la sală? Antrenoarea FitMami, Miha Galbura, explică de ce nu e posibil și ce se poate de făcut.

Da, oricât de trist ar fi, toate întrebările precum:

  • cum aș putea să scap de colacul de salvare de pe abdomen?
  • cum să pierd în greutate în zona coapselor?
  • cum să scap de grăsimea de deasupra genunchilor?
  • cum să înlătur aripioarele de șolduri?
  • cum să scap de grăsimea de pe brațe?

au un singur răspuns: NICICUM!

Când veți accepta în cele din urmă acest răspuns – vă veți salva o mulțime de nervi și veți începe să consumați mult mai eficient energia.

Există o cale – liposucția, dar nu multe dintre noi sunt gata de a sta întinse pe masa de operație pentru a scăpa de grăsimea în plus!

Pe cât de imposibil este să depuneți grăsime într-o anumită zonă „te rog prăjiturico, depune-te pe fesieri sau la piept”, pe atât de imposibilă este și arderea zonală a grăsimilor.

Grăsimea nu aparține anumitor mușchi, ci aparține întregului corp!”, explică antrenoarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pre & Postnatal Fitness Expert (@fitmami_challenge) pe

Aceasta a mai menționat că există câteva tipuri de grăsime, iar munca asiduă și corectă va aduce într-un final la rezultate frumoase.

„Există mai multe tipuri de grăsime:

  • Grăsimea internă viscerală (grăsimea care se depinde în jurul organelor interne), care arde în PRIMUL rând în timpul activității fizice;
  • Grăsimea subcutanată (stratul de grăsime situat sub piele) este distribuită pe tot corpul și arde în cel de-al doilea rând;
  • Grăsimea hormonală – grăsime care se acumulează în locuri specifice precum abdomenul, coapsele, care este cel mai greu de ars.

Deci, nu puteți să ardeți din prima grăsimea care s-a depus în cele mai nedorite locuri. Acest proces este împărțit în etape: mai întâi de toate arde grăsimea viscerală, după care vine rândul grăsimii subcutanate și doar într-o ultimă etapă își ia zborul grăsimea nedorită din anumite zone. Pentru a parcurge toate etapele cu succes trebuie să mănânci echilibrat și să antrenezi întregul corp!

Pentru a ajunge la fundul cutiei e nevoie să scoateți toate lucrurile din ea. Și pentru a scăpa de grăsime e necesar să lucrați grupele mari de mușchi- picioare, fesieri, spate, piept. Această abordare te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă, chiar dacă nu vei face abdomene!”, mai dezvăluie Miha Galbura.

Vezi și: Trei exerciții care vă ajută să scăpați de burtică după naștere, explicate de antrenoarea Miha Galbura (Video)

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA