Moldoveanca știe cum să-și pună în valoare atuurile, demonstrând încă o dată cât de bine stăpânește diverse stiluri vestimentare. Recent, Cristina Gheiceanu a surprins fashionistele care o urmăresc pe rețelele sociale, optând pentru o ținută în stil masculin, dar care i-a subliniat feminitatea. 

Despre Cristina Gheiceanu putem afirma, cu certitudine, că este adepta stilului feminin, îndreptat spre un stil retro, o mare parte din dressing-ul ei fiind ocupat de rochii și fuste. De mare ajutor în susținerea acestui stil îi sunt chipul angelic, părul superb în culoarea mierii și corpul bine proporționat.

De această dată, fashion bloggera a impresionat adoptând un stil masculin, minimalistic, ce amintește de stilul femeilor emancipate, de acum aproximativ un veac (vezi superba ecranizare a detectivului Agatha Christie: „Moarte pe Nil”).

Pentru o plimbare cu micuța Adela, într-o zonă montană, Cristina Gheiceanu, a optat pentru pantaloni largi cu talia înaltă, la care a asortat un top din mătase, ulterior transformat într-un crop top, peste care a purtat un sacou tip tuxedo. Cu o pălărie ce pare a fi Fedora și pantofii sport pentru comoditate, moldoveanca a bifat un total white look. Bijuteriile minimaliste și zâmbetul larg i-au completat cu succes ținuta.

Citește și: Cristina Gheiceanu a dezvăluit regimul alimentar cu care a reușit să slăbească după naștere (Foto)

Nu este pentru prima dată când Cristina adoptă acest stil, dar de fiecare dată demonstrează cât de bine îl stăpânește și cât de desăvârșit este acesta.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Ce bine arată Cristina Gheiceanu în costum de baie, la trei luni după naștere (Foto)