La doar trei luni după ce a născut, Cristina Gheiceanu arată senzațional în costum de baie. Fotografiile făcute în vacanță sunt dovada incontestabilă a acestui lucru.

Cristina Gheiceanu s-a întors recent dintr-o vacanță frumoasă petrecută alături de cei dragi în Ibiza. Și cum amintirile sunt proaspete, iar poze sunt multe, Cristina a decis să-și împărtășească experiența și emoțiile cu internauții.

Aceasta le-a arătat locurile frumoase din regiune și a dezvăluit care sunt locurile care au impresionat-o cel mai mult.

Astfel, unul din acestea este Cala Comte, o plajă cu o vedere superbă, de care bloggerița a rămas încântată. Nici vântul puternic din acea zi nu a fost un obstacol de a se bucura de superba Mare Mediterană.

Printre fotografiile distribuite de bloggeriță, s-au strecurat și câteva în care aceasta afișează un corp perfect într-un costum de baie retro, compus din două piese.

Deși toți au lăudat-o pentru felul în care arată după ce a născut, Cristina recunoaște că mai are de muncit până a reveni la formele de odinioară: „Burtica mea chiar are nevoie de puțină muncă, dar Adela s-a simțit minunat acolo”.

Aceasta a dezvăluit recent că pentru a-și atinge scopul, urmează un regim alimentar echilibrat. După noi, Cristina Gheiceanu, care a devenit mămică la începutul lunii martie, arată senzațional în bikini.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cristina Gheiceanu a povestit ce înseamnă să fii însărcinată și să naști în Elveția