Apariţiile pe covorul roşu al Angelinei Jolie însoţită de copiii ei continuă spre bucuria fanilor. Actrița încă își promovează noul film în care joacă. Clanul Jolie-Pitt s-a reunit, ieri seară, la premiera din Londra. 

Angelina şi-a strâns din nou lângă ea cinci dintre cei şase copii, şi anume pe Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox.

Ca de obicei, cea care a ieşit în evidenţă a fost frumoasa Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta de 15 ani purtând pe covorul roşu o rochie Dior pe care mama ei a afişat-o pentru prima oară în 2019, la turneul de promovare al filmului Maleficent. Shiloh a adus ceva modificări acestei piese, scurtând-o până deasupra genunchilor şi completând-o cu o pereche de balerini negri.

Cât despre Angelina, aceasta a purtat la această nouă premieră o ţinută foarte şic, constând într-o fustă amplă, din satin, o bluză lejeră şi un sacou în ton cu fusta.

Ținuta Zaharei la fela a fost una superbă. Tânăra a optat pentru o rochie de un galben neon, culoarea care i s-a potrivit de minune.

Distribuie articolul: