Actrița mexicană a arătat încă o dată că mai are o siluetă de invidiat, de data aceasta în timp ce înota în ocean. Dovada este poza postată pe pagina sa de Instagram. De la Jennifer Lopez la Elizabeth Hurley, prin Brooke Shields sau chiar Jane Seymour, sunt multe vedete de peste 50 de ani care își pot etala trupurile grozave, fie pe un covor roșu, fie prin rețelele lor de socializare.

Fără să meargă mai departe, Halle Berry a pus recent foc pe Instagram, când a împărtășit o imagine sugestivă cu ea în care bea vin goală de pe un balcon. Împărtășind vârsta ei, 56 de ani spectaculoși, este un alt membru nou-nouț al acestui club select: Salma Hayek. Protagonistul „La casa Gucci” ne obișnuiește mai mult să publicăm imagini impresionante cu ea în care pare să sfideze trecerea timpului, dar cu această ocazie poate că s-a autodepășit.

În cea mai recentă postare pe Instagram, Salma Hayek și-a arătat decolteul în timp ce purta un bikini sexy galben neon, bucurându-se de o zi pe o barcă în timpul unui apus frumos.
Interpretul mexican a pozat cu cele două piese minuscule în timp ce însoțea caruselul radiant de imagini cu fraza: „De fiecare dată când am nevoie să mă simt reînnoit, intru în mare”. Actrița, fericită căsătorită cu François-Henri Pinault, în vârstă de 60 de ani, cu care s-a căsătorit în 2009, a distribuit și un videoclip cu ea ieșind din apă după ce a fost complet scufundată în ocean. Desigur, mulți dintre adepții Salmei Hayek au inundat secțiunea de comentarii a postării pentru a-și complimenta aspectul tineresc. „Ca un vin bun”, a scris un fan. „A arăta atât de tânăr de peste 50 de ani ar trebui să fie ilegal”, a spus altul. „Credeam că este o fotografie de acum ani”, a adăugat un al treilea.

Pe lângă aceste momente, mexicana s-a lăudat și cu corpul curbat pe covorul roșu. Astfel, în ianuarie anul trecut a lăsat puțin la imaginație când a pozat într-o rochie neagră în cadrul premierei „Magic Mike’s Last Dance” din Miami și cu ocazia premierei „Puss in Boots” s-a lăudat și cu curbe la camere. . Și care este secretul fizicului său de invidiat? Ei bine, așa cum ea însăși a mărturisit într-un interviu, doar „fă exerciții pentru cinci minute pe zi”. Potrivit acestuia, a conceput un antrenament intensiv al întregului corp pentru a se menține în formă și este clar că îi dă rezultate excelente.

Distribuie articolul: