Actrița mexicană a fost una dintre vedetele care au uimit la gala LACMA Art + Film, eveniment la care se adună anual cei mai buni dintre cei mai buni. Salma Hayek a fost unul dintre invitații galei LACMA Art + Film, eveniment care reunește o mulțime de vedete legate de lumea artelor și industria divertismentului.

Ocazia a fost o scuză excelentă pentru mexicana de a arăta acele rochii care îi încadrează perfect talia și care îi plac atât de mult.

Salma Hayek orbește într-o rochie cu paiete și mănuși de operă
Pentru eveniment, originara din Veracruz, Salma Hayek, a optat tocmai pentru o rochie cu paiete semnată Gucci, o piesa vestimentară cu decolteu marcat in design drapat cu decor din dantelă pe margini. Cureaua ei cu diamante s-a asortat cu bretelele și brățările pe care le purta peste mănușile de operă cu care a accesorizat rochia.

Un look de această natură nu are nevoie de multe pentru a termina orbitor, protagonistul Fridei știe foarte bine acest lucru, motiv pentru care și-a purtat buclele practic naturale, cu un machiaj care s-a remarcat prin nuanța buzelor corali.

Se pare că arma secretă a Salmei Hayek atunci când vrea să-și ridice rochiile de seară se regăsește în acest accesoriu la modă. La SAG Awards de anul acesta, mănușile pe care le-a purtat pentru a se potrivi cu rochia sa Gucci din satin au făcut toată diferența între un look obișnuit și unul spectaculos. Să observăm cum bijuteriile sunt bine dominate peste mănuși, pentru a da un plus de glamour.

Distribuie articolul: