Vedeta filmului „Magic Mike’s Last Dance”, Salma Hayek, a fost sinceră cu privire la sfaturile ei anti-îmbătrânire și a dezvăluit secretul tenului ei luminos. Într-un podcastul Let’s Talk Off Camera, gazda acestuia, Kelly Ripa, a vorbit despre frumusețe și îmbătrânire cu actrița Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani.

Fără Botox pentru Salma Hayek!

La un moment dat, a venit și întrebarea „Ai folosit vreodată Botox?” Salma Hayek, vedeta nominalizată la Oscar, s-a grăbit să răspundă: „Fără Botox!”. În timp ce actrița a dezvăluit că nu și-a făcut niciodată injecții cu Botox, Ripa, în vârstă de 52 de ani, nu s-a putut abține să-i spună: „Ești uimitoare”.

Care este secretul de frumusețe al actriței Salma Hayek

„Iată care este secretul meu: Din cauza multor lucruri care se întâmplă în corpul meu și a problemelor de sănătate, am dezvoltat, cumva, această meditație ciudată pe care continui să o perfecționez.

O pot face ore întregi, pentru că nu simt timpul și este atât de distractiv.”, a explicat Salma Hayek.
Forma de meditație practicată de Salma Hayek poate fi puțin diferită de ceea ce știm/credem cu toții despre meditație.
„De fapt, simt energia. Se mișcă și dansează în interiorul meu, diferite sentimente și senzații. Practic, este ceva asemănător cu ceea ce fac multe aparate ce utilizează frecvență în tratamentele de înfrumusețare”, a mărturisit Hayek. În timp ce majoritatea nu ar considera meditația un remediu anti-îmbătrânire, Hayek insistă că funcționează. „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: Doamne. Din nou, arăți de 20 de ani”, a spus ea.
Deși Salma Hayek s-ar putea să nu fi făcut niciodată injecții cu Botox, cu siguranță nu îi este frică să-și arate corpul pe rețelele de socializare.

Distribuie articolul: