Cu toate necazurile care se întâmplă în lume, totuși, vedetele au nevoie să iasă în public și se pare că de data aceasta, au avut un motiv. Cea de-a 75-a ediție a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului și Televiziunii (BAFTA) a reunit la Royal Albert Hall din Londra vedete din toate colțurile lumii, care au strălucit pe covorul roșu, la propriu.

Iată care au fost vedetele care au „completat” clasamentul „best dressed” la BAFTA 2022: 

Lady Gaga

Ca de fiecare dată, Lady Gaga n-a trecut neobservată. Aceasta a optat pentru o rochie tip sirenă, cu trenă și pusă în valoare de un decolteu adânc. Creația a fost completată de un colier și de o brățară cu diamante și smaralde, dar și de o poșetă mică, cu pene.

Salma Hayek

Salma de data aceasta a optat pentru o rochie din catifea, pusă în valoare nu doar de un decolteu adânc, subliniat de un insert din dantelă, ci și de o crăpătură adâncă. Aceasta și-a completat ținuta cu un coc perfect stilizat, dar și cu bijuterii de la Boucheron.

Sienna Miller

Sienna a purtat o creație care a întors privirile celor din jur, grație decolteului adânc. Rochia a fost completată de un colier lung, dar și de niște mănuși din dantelă, în contrast cu nuanța rochiei.

Naomi Campbell

Naomi Campbell, supermodelul în vârstă de 51 de ani, a optat, de asemenea, pentru o rochie neagră la BAFTA 2022. Semnată Burberry, creația din catifea i-a pus în valoare silueta.

Daisy Edgar Jones

Se pare că actrița în vârstă de 23 de ani știe cum să se facă remarcată, așa că la gala BAFTA 2022 a optat pentru o rochie semnată Gucci, mulată pe corp, și pusă în valoare de franjuri argintii, precum și de decolteul adânc.

Sursa: okmagazine.ro

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: