Dacă nu ştii ce să pui lângă nişte carne şi vrei să-i surprinzi pe cei dragi alege să găteşti ciuperci umplute. Vă prezentăm o rețetă ușoară de ciuperci cu spanac și nuci. 

Ingrediente:

  • un kilogram de ciuperci de dimensiuni mai mari
  • sare şi piper, după gust
  • ulei
  • lămâie
  • spanac tocat după preferinţă
  • seminţe de pin
  • praz
  • pesmeți

Preparare:

Alege ciupercile mari şi albe, după care spală-le în apă cu puţină lămâie, ca să nu se înegrească.

Pune-le într-o cratiţă cu un praf de sare şi o linguriţă de ulei, iar apoi acoperă totul. Aşteaptă să se înmoaie.

Între timp, toacă mărunt cotoarele şi căleşte-le cu puţină sare, ulei, praz, spanac şi seminţe de pin. Atunci când s-au înmuiat, dă-le deoparte şi aşteaptă să se răcorească. Amestecă cu frunze de pătrunjel tocate mărunt, piper şi umple ciupercile.

Opţional poţi adăuga şi puţin pesmet ori parmezan.

Serviți cu plăcere! 

Sursa: Clickpoftăbună.ro

Distribuie articolul: