Vestea despărțirii dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez a venit ca un trăsnet. Au încercat să remedieze relația, dar se pare că nu s-a mai putut face nimic, iar un motiv exact al rupturii nu se știe. În presă s-a scris că JLo nu mai are încredere în Alex, dar care să fie motivul? Gurile rele zic că sportivul ar fi călcat strâmb…

Există încă multe întrebări despre despărțirea lor, dar important este ca ei și copiii lor să fie bine. Alex pare abătut și chiar dacă este activ pe rețele îi cam lipsește zâmbetul caracteristic, pe de altă parte Jennifer, se pare că, nu are timp pentru a suferi. Vedeta a participat recent la un concert caritabil și, ca de fiecare dată, a făcut un super show.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer a susținut un recital la Vax Live, un concert caritabil organizat în sprijinul eforturilor internaționale de vaccinare împotriva coronavirusului.

Citește și: Prințul Harry la același eveniment cu Jennifer Lopez și Selena Gomez (Foto)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Toate ținutele alese de vedetă au fost superbe, dar cea mai spectaculoasă a fost totuși o salopetă semnată de Zuhair Murad. Este același designer al vedetelor de la Hollywood care va crea ținuta Nataliei Gordienko pentru scena de la Eurovision.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Zuhair Murad (@zuhairmuradofficial)

Viața merge înainte, nu-i așa?

Unele surse susțin că Alex încă nu a renunțat și își dorește foarte mult să se împace cu artista. Cine știe… poate îi va reuși.

 

Distribuie articolul: