Natalia Gordienko va reprezenta anul acesta țara noastră la Eurovision 2021, la Rotterdam, cu piesa „Sugar”. Melodia este una ritmată, iar videoclipul – plin de culoare, producția muzicală fiind total diferită de cea cu care artista ar fi trebuit să participe la concurs anul precedent.

Moldoveanca sexy, cu origini ucrainene și poloneze, va fi îmbrăcată de stilistul Zuhair Murad, el oferindu-se să îi creeze ținuta, după ce a auzit piesa și i-a plăcut foarte mult.

Celebrul libanez a creat ținutele celor mai importante nume din showbizul internațional, de la Beyonce, la Rihanna sau Madonna, acestea fiind purtate pe cele mai mari scene ale lumii și la evenimente exclusive.

„Pentru orice femeie este un vis devenit realitate, am încredere foarte mare în el, că mă va face să arăt foarte bine pe scena de la Rotterdam, ținutele lui fiind extrem de feminine, fine și prețioase. M-am întâlnit cu el la Beirut, alături de o parte din echipa mea. A ascultat piesa, a fost încântat și a vrut să facă asta”, a spus Natalia Gordienko pentru libertatea.ro.

Natalia a făcut publică această noutate acum o oră în urmă, pe pagina sa de instagram și a postat chiar și un video unde a scris: „Da! E adevărat! Îmi face plăcere să vă prezint că vom lucra cu renumitul designer de modă de renume mondial Zuhair Murad. Rochia mea superbă pentru Eurovision 2021 va face melodia noastră mai dulce. Te iubesc, dragul meu @zuhairmuradprivate! Misiunea secretă în Liban – a fost ultimul punct din lista mea pentru pregătiri”.

Designerul internațional Zuhair Murad a ales întotdeauna detalii extrem de scumpe, un croi care să pună în evidență feminitatea, formele, eleganța și senzualitatea.

Iată câteva lucrări ale creatorului:

Informație sintetizată de pe portalul Libertatea.ro 

Distribuie articolul: