Prinţul Harry a bifat prima apariție după moartea prințului Philip. Harry s-a alăturat unor vedete de renume, precum Jennifer Lopez şi Selena Gomez, în cadrul concertului Global Citizen’s Vax Live. Prinţul a ales să meargă la această manifestare chiar dacă Meghan Markle, soţia sa însărcinată, a rămas acasă.

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a participat la Vax Live, un concert caritabil organizat în sprijinul eforturilor internaționale de vaccinare împotriva coronavirusului.

Harry a schimbat impresii cu oamenii din public şi a pledat pentru ca vaccinurile să fie distribuite tuturor „În această seară este o sărbătoare a fiecăruia dintre voi, a celor care s-au ocupat de vaccinări şi a milioanelor de eroi din întreaga lume care s-au aflat în aceste vremuri în prima linie. Aţi petrecut ultimul an luptând curajos şi dezinteresat pentru a ne proteja pe toţi. Aţi slujit şi v-aţi sacrificat, v-aţi pus în pericol şi aţi acţionat cu curaj, ştiind costurile. Vă datorăm recunoştinţă. Mulţumesc!”, a spus el.

Au militat, de asemenea, pentru vaccinare Ben Affleck, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel şi Sean Penn.

Concertul Vax Life a fost pre-înregistrat în fața a mii de spectator vaccinați pe stadionul din California și va fi difuzat în data de 8 mai pe Youtube și pe mai multe posturi de televiziune din America.