Selena Gomez pare să treacă printr-o perioadă remarcabilă. Nu doar că se bucură de succesul videoclipului piesei “Single Soon”, pe care l-a lansat recent, dar se pare că are și un nou partener.

 

Potrivit jurnaliștilor de la People, cântăreața a făcut publică o fotografie alb/negru, în care apare alături de un bărbat, despre care se spune că ar fi Benny Blanco, producătorul alături de care a lucrat pentru piesa „Single Soon”.

Imaginea inedită a fost distribuită pe un cont de Instagram care a adunat fani de-ai cântăreței Selena Gomez, care nu ar fi ezitat să comenteze acest subiect. Surpriza a venit, însă, că artista le-ar fi răspuns, potrivit sursei citate.

„El este totul în inima mea, a scris artista într-un comentariu, adăugând: „Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Sfâșit”.

De asemenea, cântăreața i-ar fi răspuns și unui alt utilizator: „Da, este cea mai bună variantă pentru mine. Dintre toți cu care am fost. E adevărat”.

Potrivit People, Selena Gomez și Blanco au lucrat împreună la piesa „Single Soon”, iar în luna iulie, el a fost prezent la petrecerea dată de ziua ei.

De asemenea, în septembrie, artista a făcut public un videoclip pe TikTok în care poate fi auzită spunând: Ghiciți cine are un iubit? Nu eu, dragilor. Stați liniștiți”.

 

Distribuie articolul: