Recent au apărut zvonuri că Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, se află într-o relație cu actorul Chris Evans, în vârstă de 40 de ani. La această concluzie au venit fanii interpretei care, pentru a-și confirma teoria, au făcut și o investigație prin care au adunat unele dovezi.

La sfârșitul lunii septembrie internauții au observat că Chris a început-o să o urmărească pe rețelele de socializare pe Selena.

Pe întâi octombrie s-a spus că cei doi au fost observați împreună lângă un studio din Los Angeles, iar cu câteva zile mai târziu ieșind din același restaurant.

Toate acestea ar putea fi atribuite unui nou proiect între cei doi sau o prietenie, dacă Selena nu ar fi admis într-un interviu că îi place foarte mult de Evans.

„Îmi place de Chris Evans. Oare nu este drăguț? Din contra, este foarte drăguț!”, a spus Selena în 2015, în cadrul show-ului Watch What Happens Live. Atunci gazda emisiunii Andy Cohen a menționat că, cu o săptămână în urmă, fratele lui Chris, Scott Evans, a fost barmen în cadrul emisiunii. Selena a răspuns: „Chiar? Doar cu o săptămână în urmă? Poate că așa ar fi trebuit să fie”.

Reamintim că anul trecut actorului Chris Evans i s-a atribuit o aventură cu o altă actrița celebră, însă acum nu se mai știe nimic despre viața sa personală.

Distribuie articolul: