În ajun, presa a surprins-o pe Selena Gomez lângă un restaurant din Los Angeles. Însă, potrivit lor, cu greu au recunoscut-o pe cântăreață. După ce fotografiile vedetei au ajuns pe rețelele de socializare, utilizatorii au început să-i critice aspectul, cauza fiind, kilogramele în plus.

Selena purta un hanorac gri decupat care îi lăsa la vedere burtica, alături de pantaloni negri și sandale cu dungi. Pentru că era o zi obișnuită, interpreta a adoptat un stil natural, renunțând la machiaj și aranjare.

Nu este prima dată când Selena Gomez provoacă controverse în rândul fanilor. Utilizatorii au atacat-o deseori pe Selena din cauza kilogramelor pe care le-a adăugat și au lăudat-o de fiecare dată când aceasta s-a debarasat de ele.


Aceștia însă uită că, problema ei nu constă în lipsa voinței și că adevărata cauză a acestor kilograme sunt medicamentele care blochează simptomele lupusului (o boală autoimună cu care Selena se luptă de mulți ani), dar îi afectează metabolismul.

Vă amintim, că în 2014, Selena a fost diagnosticată cu lupus eritematos (este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central) și, timp de câțiva ani, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară (o afecțiune psihică cu episoade alternative depresive).

Cântăreața însăși, a recunoscut că s-a bucurat într-o oarecare măsură că, în sfârșit, medicii au reușit să pună un diagnostic precis. Dar deseori, atenția excesivă acordată de mass-media o scoate pe vedetă din rutina ei. Selena a șters chiar și Instagram-ul de pe telefonul ei, acum de contul ei se ocupă asistenta sa.

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: