Noua apariția a lui Justin și Hailey Bieber la Met Gala a stârnit nu doar zvonuri despre o presupusă sarcină, dar și un scandal cu fanii. Cei prezenți la Met Gala au stânjenit-o pe Hailey care a început să plângă.

Apariția îndrăgostiților pe covorul roșu a fost însoțită de strigătele fanilor care au scandat numele fostei iubite a lui Justin, Selena Gomez.

În același timp, pe rețelele de socializare circulă un videoclip în care Hailey, în urma cuvintelor dure auzite, a izbucnit în lacrimi. Cu toate că Justin a încercat să-și calmeze soția, cântărețul nu a putut să-și stăpânească emoțiile, și lacrimi i-au curs involuntar. În cele din urmă, Hailey și-a pus o pereche de ochelari de soare.

Verișoara modelei a decis să țină parte tinerei familii și a comentate videoul apărut: „Aceasta este unul dintre cele mai fericite și mai îndrăgostite cupluri. Lor nu le pasă ce spun oamenii despre ei”.

Reamintim că Gomez și Justin Biber au fost într-o relație din 2010, cu mai multe întreruperi, ulterior în 2017 s-au despărțit definitiv.