Este foarte ambițioasă și dorește cu orice preț să revină la formele de odinioară. Andreea Marin s-a pus serios pe treabă și își motivează prietenii virtuali să facă la fel.

Deși nu putem spune că ar avea probleme cu greutatea, vedeta tv își dorește cu orice preț să-și îmbunătățească aspectul fizic. Andreea Marin a apelat la un antrenor personal, care o ajută să-și atingă scopul.

Vedeta vrea să-și motiveze și prietenii virtuali să-i urmeze exemplul, distribuind un filmuleț în care aceasta trage din greu din fiare. „Am ales o zi de început de drum, în care am nevoie de… spiritul de învingător. Începe provocarea de 6 săptămâni.” a scris aceasta pe rețelele de socializare în prima zi de sport.

„Începe ziua cu motivație și energie! Să-ți meargă bine! Un gând bun! #sixweekschallenge”, a fost comentariul Andreei Marin atașat la filmulețul în care demonstrează că e pusă serios pe treabă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Incepe ziua cu motivatie si energie! Sa-ti mearga bine! Un gand bun! #sixweekschallenge @bodyshaperomania #healthylifestyle #sportandfun #day2

Публикация от Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

Sursa: Instagram.com

Vezi și. Andreea Marin, o divă africană în vacanță. Iată cât de sexy a pozat pe marginea piscinei (Foto)