Nicio sărbătoare nu poate trece fără tradiționalele prăjituri de casă. Corina Leonte a decis să facă o probă a biscuiților perfecți, delicioși și sănătoși, pentru masa de Crăciun.

Profesoară de matematică, astrolog și o bucătăreasă iscusită și adepta unei alimentații sănătoase, Corina Leonte reușește să le facă pe toate la cel mai înalt nivel. Recent aceasta a decis să le împărtășească prietenilor virtuali, rețeta biscuiților perfecți pentru orice sărbătoare.

„Repetiție generală înainte de Crăciun… ❤️🌲

… aluatul: 500 frișcă (care am adunat-o de pe laptele de vaca de casa, am avut un borcan de 3 l cu lapte), bătută până la o spumă intensă, 5 linguri de zahăr de trestie nerafinat, făină, un vârf de cuțit de praf de copt… Și gata… biscuiți de tot felul… cu nuci… cu mere… scortișoară… dulceață de prune, fiartă de mine, fără adaos de zahăr… prunele le-am strâns eu de pe copac… Îmi pare că sunt demodată… Am rămas în urmă cu timpul…😉… La anul vreau să mai fac și vișine în suc… Nu am făcut-o niciodată… De obicei când fac un tort cu vișine borcănașele le iau de la mămica. Ei! Am planuri mari.”, a dezvăluit „Regina Condimentelor”.

Imaginile publicate de ea, parcă transmit prin monitor aroma și gustul copturilor și ne lasă instantaneu gura apă.

Sursa: Facebook.com/CorinaLeonte

Vezi și: Somon pe pat de bulgur, cu sos de oțet balsamic și miere, după rețeta nutriționistei, Elena Ozun