Advent Calendar, cadoul care marchează numărătoare inversă până la Crăciun are o istorie îndepărtată foarte specială. Inițial, ferestrele cu daruri din cutia Advent Calendar conțineau mesaje de rugăciune dedicate apostolilor lui Isus și se spuneau în fiecare zi care precedă nașterea Domnului. Acum bucuria se împarte copiilor, sub forma unor ciocolate mici sau a cadourilor simbolice. Dar cum le place femeilor să numere zilele până la Crăciun?

24 de zile de frumusețe

Cum îți pare ideea ca darul tău de Crăciun să vină de 1 decembrie? De ce? Pentru ca până pe 24, de Ajun, să fii frumoasă grație celor 24 de produse – parte din cutia magică de la Avon! Toate produsele au fost atent selectate și frumos ascunse în boxele unui Advent Calendar, numite „24 days of beauty”. În fiecare zi din decembrie deschide câte o boxă și descoperă câte un produs Avon. Îți place ideea?

 

Încearcă ce nu ai avut curajul să testezi

E ocazia ta unică în care vei putea testa o gamă foarte largă din produsele Avon: îngrijire de ten, parfumuri, produse de machiaj. Tot ce nu aveai curajul să încerci sau nu și-a găsit până acum loc în portfard poți testa din Advent Calendar. Acum așteptarea Crăciunului este mai plăcută grație celor 24 de zile de frumusețe.

Descoperă produsele pas cu pas, în fiecare zi sau bucură-ți cele mai apropiate femei din viața ta cu o numărătoare inversă de la Avon. Comandă Advent Calendar la cel mai apropiat Reprezentant sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Avon.md.

P