Nu există timp mai productiv decât orele de dimineață! Poți face planuri pentru ziua respectivă, exerciții de înviorare, un mic dejun delicios pentru a te simți plin de viață pentru întreaga zi. Și dacă scopul tău e să slăbești, atunci ar trebui să-ți iei câteva obiceiuri matinale drept obligatorii. Grație lor, excesul de greutate va dispărea în curând și vă veți simți viguros și plin de forță.

Fiecare femeie știe cât de greu este să pierzi acele kilograme în plus. Îți vom spune cum să slăbești fără să schimbi drastic viața. Iată cinci obiceiuri bune de dimineață pentru o siluetă de vis!

1. Mănâncă proteine ​​la micul dejun

Masa de dimineață te va energiza pentru întreaga zi. Cum te vei simți seara și cât de curând îți va fi foame depinde de asta. Iar alimentele proteice consumate dimineața reduc pofta de mâncare și pofta de gustare în timpul zilei. Drept urmare, vei începe să mănânci mai puțin și în curând vei putea slăbi! Ideal dacă aveți iaurt, nuci sau brânză de vaci la micul dejun.

2. Planifică ce vei mânca la prânz

Și fă-o mai bine seara! Dar poți face asta dimineața. Ideal e să pregătești o porție de mâncare sănătoasă și o împachetezi. În acest fel, nu vei sări pe delicii nesănătoase, știind că ai o masă gata de consum. Un astfel de truc te va ajuta să nu mănânci în exces, să treci la o alimentație adecvată și, în cele din urmă, să pierzi în greutate.

Oamenii de știință au efectuat o serie de studii, în urma cărora s-a constatat că persoanele care mănâncă alimente de casă au mai puține șanse să se îngrașe decât cele care mănâncă doar ocazional acasă.

3. Nu uita de apă

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, trebuie să bei mai multă apă. Este recomandabil să bei unul sau chiar două pahare dimineața. Păstrarea lichidului cald va contribui la creșterea cheltuielilor de energie sau, cu alte cuvinte, la arderea caloriilor suplimentare. În plus, consumul de apă dimineața accelerează procesul metabolic din organism și reduce pofta de mâncare.

Nutriționiștii asigură că, prin creșterea consumului de apă, puteți pierde aproximativ două kilograme într-un an, fără a vă schimba dieta sau a face sport. Așa că introduceți rapid acest obicei util în viața voastră!

4. Fă zilnic „băi cu soare”

Când te trezești, deschide portierele cât mai curând posibil pentru a lăsa lumina soarelui să intre în cameră. Corpul feminin are nevoie de vitamina D pentru a ține sub control greutatea. Fă o plimbare pe stradă, în drum spre serviciu, bucurându-te de soare. Zece sau cincisprezece minute sunt suficiente pentru a începe să arunci kilogramele în plus mai repede. Dar, nu uita niciodată de protecția solară!

5. Exerciții de dimineață

Exercițiul fizic dimineața este ceea ce ține sub control glicemia pe parcursul zilei. Aceasta înseamnă că prin înviorare, te vei salva de o senzație bruscă de foame. Apropo, exercițiile de dimineață sunt utile în special persoanelor care au diabet zaharat! Dacă ți se pare greu să faci o încălzire complexă, limitează-te la cel puțin unul sau două exerciții (pentru început). Rutina, odată înrădăcinată, te va face să vrei să exersezi mai des și mai mult timp. Principalul lucru este să începi!

Reguli simple, dar eficiente! 

Sursa: simpleslim.ru

Autor: Nicoleta Bessarabova, stagiară