Pentru că sărbătorile de iarnă continuă și mulți dintre noi se vor aduna în jurul mesei festive alături de oamenii dragi sufletului, ne-am propus să venim cu câteva idei de salate inedite, pregătite de editoarea Cristina Popov, în cadrul edițiilor #probaculinara.

Salatele sunt fără maioneză, deci mai sănătoase și mai ușor de digerat, lucru de care chiar avem nevoie, în special după masa copioasă de Revelion.

Salată în straturi fără maioneză, cu pui, ciuperci și cremă de brânză

Am înlocuit maioneza cu crema de brânză astfel este un antreu ușor, care arată frumos și este o salată deosebit de gustoasă. Și pentru că este perfectă pentru masa de sărbătoare, am decorat-o cu verdeață și semințe de rodie.

Detalii rețetă (ingrediente și preparare).

Salata de avocado cu ton și sos deosebit extrem de delicioasă

Cristina a optat pentru o rețetă ce se prepară ușor și rapid. Câteva ingrediente, un pic de dragoste și zici că l-ai apucat pe Dumnezeu de picioare, la cât de gustoasă este!

Detalii rețetă (ingrediente și preparare).

Salată orientală – Tabouleh

Vă propunem să preparați o salată savuroasă, sățioasă cu note fresh de mentă, perfectă ca fel principal sau servită alături de preparate din carne sau pește – salata orientală Tabouleh. Ai nevoie de câteva ingrediente pe care le găsești cu ușurință la piață, un pic de răbdare și niște poftă, pe care ți-o facem chiar noi.

Detalii rețetă (ingrediente și preparare).

Macedonia – salată dulce pentru un desert deosebit

Combinația de fructe este un deliciu perfect și puțin caloric, sănătos și savuros, dar care poate și să te transporte virtual până tocmai în Grecia, pe mal de mare. O puteți servi în pepene galben/verde sau în coajă de portocală, în salatieră sau într-un pahar adânc!

Detalii rețetă (ingrediente și preparare).

Inspirați-vă și dim rețetele de mai jos:

7 deserturi delicioase și arătoase, pregătite de #FeteleEA, care nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare

Top 5 cocktailuri pentru masa de Revelion, pregătite de către #FeteleEA (Foto)

7 rețete cu carne, perfecte pentru masa festivă, împărtășite cu voi de #FeteleEA (Video, Foto)

Sărbători fericite vă dorim!