Kate Middleton este de admirat, după trei nașteri tot a reușit să își mențină silueta gingașă. Ducesa este adepta unui mod de viață sănătos și își menține abdomenul plat cu mult sport și alimentație corectă. 

 

Îi plac CrossFit și antrenamentele de mare intensitate (HIIT)

Se pare că lui Kate îi place să facă o serie de exerciții cardio și de rezistență pentru a arde din grăsimi și pentru a-și păstra mușchii puternici. CrossFit este foarte potrivit pentru asta, pentru că lucrează cu toți mușchii pentru arderi serioase. Alte exerciții pe care le face sunt sărituri, ridicări de șolduri, genuflexiuni, flotări. Se pare că un antrenament durează aproximativ o ora.

Merge la ski, înoată și face și alte sporturi

Kate schiaza foarte bine, la fel că soțul ei. Printre celelalte sporturi practicate de ea se numără atletismul, hochei și tenis de câmp – pe care încă îl practică la Palatul Kensington. Și asta nu e tot: se pare că îi place să meargă cu bicicletă și să practice polo sau aerobic.

Pentru abdomen, nimic nu e mai bun decât exercițiul „plank”

Pentru a avea un abdomen puternic și definit, plank-ul e absolut necesar pentru Kate. E o mișcare pe care o execută în toate variațiunile ei: cu corpul sprijinit pe ambele antebrațe sau lateral, pe o parte. Kate stă în planșă timp de 45 de secunde și repetă exercițiul de 10 ori.

Ce mănâncă pentru a arată bine?

Însă Kate mai are un secret pentru abdomen plat: dieta. Chiar și atunci când faci toate exercițiile într-un mod impecabil, fără dietă nu vei obține rezultate. Ea alege să mănânce ingrediente proaspete și nu prea consumă produse procesate, preferând alimentele raw. Abordarea ei este următoarea: mai multe proteine, mai puțini carbohidrați nesănătosi.

 

Distribuie articolul: