Adela Popescu a născut doi copii și chiar dacă arată bine, actrița spune că își dorește să mai slăbească.  Adela recunoaște că a mai adăugat câteva kilograme și de sărbători, astfel este determinată să revină la formele de dinainte de cele două nașteri. 

View this post on Instagram

Cam asa ❤️ #srilanka

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Adela Popescu colegul ei de la „Vorbește Lumea”, Cove sunt puşi pe fapte mari la începutul anului 2020, motiv pentru care vor să scape de kilogramele acumulate în timpul sărbătorilor de iarnă. După ce s-au cântărit, în direct, la TV, Adela şi Cove au lansat provocarea „Slăbim împreună”. Astfel, în săptămânile următoare, aceştia vor merge împreună la sala de fitness, la tratamente corporale şi vor discuta cu cei mai buni specialişti în nutriţie.

„Am luat câteva kilograme în vacanţă, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia şi uşurinţa cu care mă mişcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acţiune este că vreau să învâţ să combin corect alimentele. Pur şi simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viaţă sănătos”, a spus Adela Popescu.

Cove crede că puţini sunt cei care nu se confruntă acum cu probleme de greutate. „Cred că sunt puţini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puţin eu am reţinut tot ce am mâncat. „Slăbim împreună!” e o acţiune în care vrem să-i implicăm şi pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, aşa că fiţi şi voi alături de noi, cu idei, reţete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viaţă sănătos şi echilibrat şi nu, nu abandonăm”, a spus el potrivit Viva.

Abia așteptăm să vedem rezultatelor celor doi.

Citește și: Adela Popescu la manichiură cu bebelușul în brațe. Cum le răspunde mămicilor ce o critică?

Distribuie articolul: