Recent Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie în care era prezentă la mani-pedi cu bebelușul în brațe- aceasta a fost cea mai apreciată fotografie de pe Instagram de până acum a vedetei. 

Mamele ocupate s-au identificat cu vedeta, imaginea strângând peste 60 000 de likeuri, dar aceasta a fost și criticată pentru faptul că și-a luat copilul într-un salon de înfrumusețare. Adela a povestit cum a ajuns în respectiva situație și le-a oferit un răspuns sincer celor ce au criticat-o.

„Cred că doar când am născut am facut mai multe like-uri. Fix așa e viața mea, ca în poză, dar asta pentru că noi am ales să fim foarte prezenți în viața copiilor, a fost o alegere, pur și simplu. Eu l-am alăptat pe Alexandru până la un an și 11 luni, pe cel mic îl alăptez în continuare, vreau să petrec cât mai mult timp cu ei si atunci îmi selectez foarte mult evenimentele.” 

„Dar sunt momente, cum a fost atunci la manichiură, când mama mea nu era disponibilă – căci ea ne ajută – mama lui Radu își rupsese piciorul, Radu avea nu știu ce treabă și l-a luat el pe Alexandru, iar eu am rămas cu cel mic cu programarea făcută. Dacă nu mă duceam cine știe când mai apucam”, a explicat Adela pentru viva.ro, completând că au fost și voci care au criticat-o cu mesajul „vai, pleci cu copilul după tine la saloanele de înfrumusețare.” 

Deci explicația Adelei este foarte simplă uneori ești nevoită să faci orice cu copilul în brațe.

Foto: Instagram

Citește și: Adela Popescu despre lupta cu kilogramele după naștere! „Am început acum un program, prin care mănânc la ore fixe”

 

 

 

Distribuie articolul: