Adela Popescu este o mama fericită, după ce i-a dăruit soțului ei, Radu Vâlcan, doi băieți: Alexandru, care în iulie va împlini trei ani, și Andrei, venit pe lume în luna decembrie a anului trecut. 

Cu toată acestă împlinire sufletească, Adela recunoaște că s-a împlinit și la propriu.

Recent Adela a participat la un eveniment sportiv, unde s-a alăturat unei campanii alături de verișoara sa, Ioana Scărlătescu. Vedeta a  dezvăluit că după prima sarcină aspectul fizic a avut atât de mult de suferit, încât verișoara ei i-a spus „de la obraz” că nu arată bine și că e cazul să facă sport.

Eu nu am înțeles niciodată femeile care spun „după ce am dat două ture de Herăstrau mă simt minunat, simt că pot cuceri lumea”. Eu leșin, transpir, nu pot să respir, îl chem pe Radu să mă ia de pe jos. În schimb, am făcut tot timpul sport, pentru că voiam să arăt bine în costum de baie, deci motivația era simplă.

Am rămas, însă, gravidă, am născut și e o perioadă dificilă în viața unei femei, din toate punctele de vedere. De aceea în campania asta sunt alături de Ioana, verișoara mea, ea a avut o contribuție împortantă în această poveste.

A venit o dată în vizită la mine și mi-a zis „băi, nu îmi place de tine, ce-i cu delăsarea asta, nici nu arăți bine, nici nu te simți bine”. Ea e o tipă activă, care a terminat psihologia, participă la maraton, face voluntariat. Ea m-a tras de mânecă și m-a luat la treabă. M-a ajutat foarte mult mișcarea, atunci am înțeles importanța sportului pentru psihic”, a declarat Adela pentru VIVA!

Acum, la aproape patru luni după ce-a de-a doua naștere, Adela mai are de dat jos cinci kilograme, pentru a ajunge la greutatea dinainte de naștere, de 53 de kilograme.

„Mă mișc mai mult prin casă, mă mișc mai mult și cu copilul prin parc și am început acum un program, prin care mănânc la ore fixe, în cantitate mai mică. Nu pot ține chiar dietă, că alăptez. Dar mănânc echilibrat, mai puțin și la ore fixe”, aceasta este metoda prin care Adela Popescu a ales să slăbească după ce în urmă cu circa patru luni a adus pe lume al doilea băiețel.

Citește și: Lecția de eleganță pe care Adela Popescu a învățat-o de la bunica lui Radu

Distribuie articolul: