Copii Adelei Popescu sunt norocoși să o aibă în viață pe străbunica lor. Actrița a povestit pe blogul ei despre bunica lui Radu, care și la 84 de ani se îngrijește, își face manichiura și mai chiar are cont de Instagram? Inspirațional, nu? 

„Bunica lui Radu, Ilonka, o unguroaică aprigă ca o iarnă grea, dar frumoasă și plină de căldură, cum ar spune ghioceii, mi-a dat o lecție despre eleganță foarte puternică.

La cei 84 de ani își ține părul pe bigudiuri duminică, își face cu consticiozitate manichiură și pedichiura, sub halatul de casă poartă un furou fin de mătase și dantelă, vorbește frumos, gătește grozav, iar prăjiturile ei sunt chiar acelea ce se vindeau la cofetăria din incinta hotelului București, pe vremuri, când era tânără și era maistru cofetar.

Își iubește familia mai presus de orice și și-a îngrijit soțul cu devotament și discreție până în ziua în care s-a dus.

Coase goblen și manufacturează îngerași de sărbători. E implicată într-o fundație unde alături de alte doamne, în fiecare miercuri, de ani de zile, fac întruniri și ajută oameni nevoiași.

De sărbători trimite felicitări tuturor surorilor pe care le mai are și nouă ne pregătește musai lapte de pasăre, ruladă cu nes, cremșnit, sărătele și cornulețe.

Le ambalează frumos și le pune fundița roșie.

E la curent cu tot și e de o luciditate ieșită din comun.

Suferind de diabet își cântărește porțiile de mâncare și niciodată nu încalcă regimul alimentar.

Nu merge des la biserică, dar e foarte credincioasă. Eu știu undeva că rugăciunile bunicilor încă ne ajută…

Miroase a parfum discret și poarta bijuterii fine din aur galben.

O cunosc de nouă ani și aș vrea să o mai descopăr încă zece cel puțin.

Iar când mi-a spus că „e foarte frumoasă ultimă poză de pe Instagram” am înțeles că:

1. Și-a făcut cont;

2. Viața poate fi senzațională și când ai strănepoti .”

Citește și: Ea se visează din nou sexy, iar el o preferă nemachiată. Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela Popescu cu o mărturisire savuroasă

 

Distribuie articolul: