Cui nu îi este dor de copilărie? De vremurile când descopeream lumea prin joc și ne bucuram de lucrurile mici. Îndrăgita prezentatoare Adela Popescu ne-a adus aminte tuturor de vremurile frumoase ale copilăriei.

Artista a publicat pe contul său de Instagram mai multe poze, afișând o fetiță drăguță, alături de o familie iubitoare.  Postarea are aproape 16 000 de aprecieri.  Actrița și prezentatoarea a povestit despre copilăria ei și clipele de neuitat petrecute la țară:

Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu. Care stă dilavale de primărie și diladeal de Mita a lu’ Costica.  Pe Valea Beicii în Susanii de Sus. Am un an, trei, patru si unsprezece. Îmi place să merg la prohod cu tataie Vergica și la semănat cu tataie Gheorghe.
Mamaie Ioana face cea mai buna garniță si mamaie Titina cea mai buna ciorbă de varza. Îmi plac diminețile când tati aduce brațul de lemne și face focul în sobă. Eu si mami ne lipim de sobă și repetăm o poezie. Abia aștept să vină Paștele. Să coboare frații mei din rata de opt și sa le arăt ce bine cant Născuta toamna. Ei sa îmi dea ananas la conservă și să ne punem cu toții, în camera din mijloc, să ne uitam la Dallas.

Distribuie articolul: