Adela Popescu este născută pe 8 octombrie 1986. Astăzi, sărbătorește o zi specială din viața ei, a 35-a aniversare. Vedeta este un om al televiziunii, foarte cunoscută și apreciată de un public larg, atât în România, cât ș în Republica Moldova.

Actriță, cântăreață și prezentatoare TV, o putem numi adevărată vedetă. Acum este prezentatoarea matinalului de pe Pro TV, lucru pe care-l face de ani de zile.

Pe plan profesional prezentatoarea are o carieră înfloritoare, pe când pe plan personal este și mai bine, este căsătorită încă din 2015 cu Radu Vâlcan, alături de care are și 3 băieți minunați, ultimul fiind născut chiar în urmă cu câteva luni.Știați că Adela are și o voce extraordinară? motiv pentru care a și participat la diverse festivaluri, atât naționale, cât și internaționale, venind acasă cu foarte multe premii.

Cariera sa a înflorit și mai mult odată cu rolurile primite în diverse filme și seriale („Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, etc.) . S-a făcut remarcată prin finețea și blândețea pe care a arătat-o, fiind cu adevărat o actriță desăvârșită. De asemenea, cariera sa ca actriță nu s-a încheiat la proiectul cu tinerii muzicieni „LalaBand”, ci a fost integrată și în una dintre cele mai iubite și recente piese de teatru ale lui Mihai Bendeac, care se numește „Doi pe o bancă”.

Este prezentatoare de matinal încă din 2015. Iar cel mai longeviv proiect în care Adela Popescu a fost și este prinsă este matinalul de pe Pro TV, „Vorbește Lumea”, acolo unde ea este prezentatoare de aproximativ 6 ani.

Felicitările pe rețelele de socializare deja au început, unul dintre cele mai importante este de la soțul ei: „Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa”, a scris Radu pe profilul lui de instagram.

 

View this post on Instagram

 

Публикация от Radu Valcan (@raduvalcan)

Desigur că și această zi specială Adela și-o petrece la muncă. Însă, ziua cu siguranță îi va fi plină cu surprize.

La mulți ani fericiți Adela din partea echipei ea.md!

Foto: instagram/adelapopescu

Distribuie articolul: