Luna septembrie va fi una plină de dragoste și romantism pentru aceste trei zodii. Ploile tomnatice îți vor aduce persoana potrivită sufletului, pe care ai căutat-o atâta timp, iar pentru cei care o au deja, această lună o să vă fortifice relația. Nu va fie teamă să aprindeți o flacără dintr-o scânteie! 

Vărsător

În septembrie, farmecul tău dezarmant este la cote maxime, deci trebuie să profiți de el. Oh și câte întâlniri frumoase te așteaptă! Să nu îți fie teamă să te deschizi în fața oamenilor noi și în fața schimbărilor care te vor aștepta la aproape fiecare pas. De mult timp deja plănuiești să începi viața personală de la zero, iată că acum este momentul potrivit.

Pești

Prima lună de toamnă este gata să îți sucească mințile cu scenarii de dragoste ca cele de la Hollywood. Un sfat de la stele este să nu ții sentimentele în tine, dar nici să nu pierzi controlul. Ia lucrurile în mâinile tale și creează relația dorită de tine. Farmecul tău este imbatabil în acest moment, așa că ia inițiativa și dictează regulile.

Taur

Se pare că în septembrie în viața ta vor fi cele mai frumoase momente și nu din cauza succeselor la muncă, dar din cauza romantismului neașteptat. Furtună, scânteie și pasiune! Bucură-te din plin de noile emoții, dar nu îți pierde vigilența – pașii făcuți pe negândite te pot costa scump. Fii conștient de tipul de relație pe care tu ți-l dorești și ce îți dorești să primești de la ea. Încearcă să identifici persoana potrivită din mulțimea de admiratori pe care o vei avea.

Sursa: glamour.ru

Foto: weheartit