Între cele 12 zodii din horoscop, trei dintre ele se evidenţiază ca fiind cu adevărat speciale, mai ales dacă persoanele născute sub aceste semne sunt de sex masculin. Astfel, aceşti trei bărbaţi sunt cele mai hot companii, indiferent de relaţia pe care o ai cu ei. Îţi pot fi cei mai buni prieteni, iubiţi care îţi vor arăta la tot pasul sentimentele, soţi loiali şi chiar colegi de serviciu politicoşi şi mereu puşi pe glume. Săgetătorii sunt pe listă, dar nu sunt singurii!

Săgetător

Cu ei e uşor, vesel şi interesant. Intotdauna au la îndemna câteva istorioare haioase şi zeci de planuri pentru diferite peripeţîi. Dacă nu aveţi idee despre cum să va petreceţi seară, căutaţi un Săgetător şi mergeţi cu el. Cu siguranţă nu va veţi plictisi. Potrivit jurnalul.ro, nativii din Săgetător se descurcă foarte bine inclusiv cu cei care nu le împărtăşesc opiniile. În ultima instanţa, ce contează părerea, din moment ce petrecerea e minunată! Din păcate, mai mult nu poţi cere de la Sagetatorii care sunt naivi, destul de neîncredere, oarecum capricioşi şi nerăbdători.

Leu

Şi cu ei este uşor. Reprezentanţîi acestei zodii îşi asumă imediat responsabilitatea rezolvării tuturor problemelor organizatorice, construiesc rapid planuri pe mai departe şi au grijă că toţi să se simtă bine. În schimb, vor să fie admiraţi şi lăudaţi pentru calităţile lor. Iar ei dau şi mai mult. Nu întâmplător mereu sunt înconjuraţi de prieteni şi cunoştinţe care au nevoie de ajutorul lor. Iar navtivii din Leu se apucă imediat de treaba.

Scorpion

Nu sunt mereu cele mai plăcute companii. Dar cei care îi cunosc, îi preferă. Pentru că alături de ei este interesant. Au multe idei, dintre cele mai variate şi deosebit de atractive. Totodată, nativii din Scorpion au o grămadă de cunoscuţi, unii cam ciudaţi, daar utili.

Sursa

Distribuie articolul: