Secole de-a rândul, femeile au încercat să descopere care sunt trăsăturile de personalitate și de comportament care îi atrag cel mai mult pe bărbații. Există două tipologii de femei de care bărbații sunt cel mai mult atrași.

1. MAMA

Psihologii susțin că femeile își căută parteneri care seamănă tații lor, în timp ce bărbații căută partenere care seamănă cu mamele lor. Aceste tendințe își au rădăcina în subconștient și au legătură cu modul în care percem mediul. Bărbații își doresc să fie îngrijiți și iubiți necondiționat, să se simtă în siguranță și să le fie bine.

O altă parte a acestei teorii spune că bărbații își caută partenera perfectă care are grijă de ei, gătește și face curățenie și care le oferă copii sănătoși pe care îi poate crește până în adolescență. Această ultimă parte își are rădăcină într-un instinct primitiv, dezvoltat într-o perioadă în care unicul scop al omului pe pământ era să supraviețuiască și să perpetueze specia.

2. PRIETENA

Nu toți bărbații căută frumusețe și sex-appeal. Câteodată au nevoie de cineva cu care să vorbească și alături de care să poată urmări un meci de fotbal. Pentru ei, nu ești doar o păpușă, ci o parteneră cu opinii și idei. Acesta este secretul pentru o relație puternică și sănătoasă.

Faptul că îi ești și prietenă, nu înseamnă că viața voastră intimă va avea de suferit. Fii gata să se transformi în amanta lui atunci când sunteți în dormitor.

Citește și: Știi că trebuie să pui punct relației, dar nu poți să o faci? Astrele explică motivele fiecărei zodii în parte

Distribuie articolul: