Femeile deseori se înjosesc singure pe ele în fața bărbatului, dar nu-și dau seama de acest lucru. De aceea psihologa Ana Melnic a decis să facă o postare despre acest subiect sensibil.

Femeile trebuie să demonstreze că au încredere în ele, să se iubească. Însă, acestea inconștient fac contrariul.

Evită toate acțiunile de mai jos, nu mai fă greșelile de până acum:

Foto: eva.ro

Nu îl mai întreba dacă îi plac femeile atractive pe care le cunoaște

Pot fi colegele lui sau fetele drăguțe de pe stradă. O femeie nesigură își întreabă partenerul dacă le place și chiar dacă o spune într-o manieră amuzantă, este clar că se simte o ratată în comparație cu ele. În astfel de momente, femeia pare a fi un ghem de incertitudine, îndoieli și complexe, ceea ce dezamăgește bărbatul.

Nu îl mai întreba dacă ești frumoasă

O femeie nesigură se îndoiește de atractivitatea ei și caută confirmarea bărbatului. Îl întreabă constant dacă este frumoasă și ce îi place la ea.

„Mai mult decât atât, acestea nu sunt doar întrebări standard pentru a primi un compliment, așa cum fac deseori femeile, ci dorința de a-și reanima stima de sine și de a reduce anxietatea”, a scris Ana. 

Nu te sfia când îți face complimente

O femeie nesigură nu este obișnuită să audă complimente la adresa ei, de aceea nu știe să le accepte. Când bărbatul îi spune cuvinte plăcute, ea fie începe să nege și să-l convingă că nu este așa, fie este prea rușinată.  În astfel de momente, femeia arată amuzant în ochii bărbatului, în fața lui nu este o femeie adultă, ci o fetiță confuză.

Totuși, demnitatea unei femei nu conține doar în frumusețe. Comportamentul tău este ceea ce te reprezintă, este ceea ce îl va cuceri.

„Demnitatea este, în primul rând, abilitatea de a te prețui și de a fi autosuficientă. Uneori, femeia nesigură face greșeli, devalorizându-se prin lucruri mărunte și astfel forțând bărbatul să o trateze cu lipsă de respect”, a mai adăugat Ana, pe profilul ei de Instagram. 

 

Distribuie articolul: