Câțiva nativi ai zodiacului vor avea norocul de a-și mări conturile în bancă. Sectorul financiar arată fabulos în 2020 pentru câteva zodii din Horoscop. Semnele de pământ și de foc sunt favorizate la acest capitol. Astrologul Roxana Lușneac-Cioriceanu a analizat pentru Click! hărțile nativilor care vor sta cel mai bine cu banii în noul an.

Leu

Prima zodie care începe anul 2020 cu bani în buzunar este Leul. Nativii născuți sub acest semn  vor fi ajutați de Venus în 2020 să se simtă confortabil în viață și casă lor. De mult nu au mai avut așa un sentiment de liniște și echilibru.

Prima impresie contează foarte mult pentru voi, așa că veți investi destul de mult și în aspectul vostru. Important este că aveți  de unde, pentru că banul la ban trage și lucrurile frumoase la alte lucruri frumoase.

Capricorn

Marele benefic Jupiter, planeta expansiunii și a evoluției pe toate planurile, face conjuncții norocoase în harta voastră în acest an, mai ales în primele luni ale lui 2020, ceea ce poate aduce un eveniment important.  Dacă până acum v-ați simțit norocos în anumite situații, acum Marte și Luna vă vor face mult mai echilibrați, mai hotărâți să luați decizii ce vă vor marca cel puțin următorii 7 ani și jumătate.

Fecioara

Fecioarele sunt obișnuite să muncească din greu pentru fiecare câștig. Așadar, în 2020 aspectele le susțin în noi proiecte, mai ales pe acelea dintre voi care au legătură direct cu publicul larg. Dacă ați tot amânat să lansați un proiect personal și drag inimii voastre, acum este momenmtul să prindeți curaj și să va înfruntați fricile sau scuzele.

Citește și: „Un an promițător cu oferte neașteptate”. Sergiu Iordachi, despre ce aduce anul 2020, zodiilor, în materie de dragoste, sănătate și bani

Taur

2020 aduce Taurilor noi idei de afaceri, ceva mai neconvenționale, dar care vă vor duce la un nivel mai ridicat în carieră. Este o provocare pe care o primiți de la Univers și ar fi bine să o acceptați. Este momentul să va schimbați relația cu banii, să descoperiți unde se tot blochează lucrurile și să rectificați modul vostru de a gândi.

Scorpion

Anul 2020 promite să fie unul deosebit pentru voi, mai ales dacă intenționați să faceți o schimbare legată de job, de cât câștigați și cum investiți banii. Cereți ce va doriți de la Univers și vi se va da.

Sursa: Click.ro

Foto: Pexels

Vezi și: Magia celor 12 zile de la Revelion sau șansa reală de a schimba destinul, explicate de astrologul Sergiu Iordachi