Astăzi, presa rusă a anunțat că Evgenii Petrosyan și soția lui, în vârstă de 31 de ani, Tatiana Brukhunova au devenit părinți. Se presupune că, copilul a fost născut în unul dintre centrele medicale din Dubai. Mai multe detalii despre acest subiect, vezi mai jos.

Anunțul despre faptul că Evgenii și Tatiana au devenit părinți a venit din partea prietenilor cuplului. Amintim că Petrosyan mai are un copil, în timp ce pentru soția lui, Tatiana, acesta este primul copil.

„Totul s-a întâmplat în unul dintre cele mai prestigioase centre medicale din Dubai. Ei au preferat să nu spună nimănui, decât celor mai apropiate persoane. Încă nu doresc să anunțe sexul bebelușului, dar conform unor informații ar avea un băiețel. Sunt nespus de fericiți”, au spus cei din cercul apropiat de prieteni al cuplului.

Recent, aceștia s-au întors înapoi la Moscova, iar la moment respectă regimul de auto-izolare, dat fiind răspândirea rapidă a Coronavirusului. Tatiana este destul de activă în mediul online, aceasta își bucură urmăritorii cu fotografii noi, mai tot timpul. Totuși în niciuna dintre fotografii nu a fost observată burtica rotunjită a femeii, ceea ce ne face să credem că cei doi au apelat la serviciile unei mame surogat.

Amintim, că Tatiana a fost asistenta personală a celebrului umorist. Cei doi s-au căsătorit, după ce Evgenii a divorțat de umorista Elena Stepanenko, în 2018, cu care a fost împreună timp de 32 de ani.

Yevgeny Petrosyan mai are o fiică, Victoria, aceasta are 51 de ani. Umoristul e și bunel de două ori, având doi nepoței – Andreas și Mark.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: După un mariaj de 32 de ani, celebrii umoriști divorțează cu scandal (Foto)