Generații întregi au râs la glumele lor, cu mulți ani înainte să apară show-ul Comedy Club, i-au urmărit și i-au admirat, cei doi formând unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul rusesc. Din păcate, Evghenii Petrosyan și Elena Stepanenko, divorțează cu scandal după un mariaj de tocmai 32 de ani.

Timp de 15 ani, umoriștii păstrau aparențele de dragul publicului său și, practic au ținut în secret faptul că nu mai formai un cuplu, despre acest lucru știind doar cei mai apropiați familiei.

În acest an lucrurile au ieșit la iveală și se pare că Evghenii Petrosyan și Elena Stepanenko nu împart doar scena ci și cei 1,5 miliarde de ruble rusești, echivalentul a 200 mii de dolari.

Deși inițial cei doi au dorit să-și rezolve probleme pe cale amiabilă, Elena Stepanenko, în vârstă de 65 de ani, a intentat în secret un proces împotriva soțului său și dorește 80% din toată averea acumulată pe parcursul celor 32 de ani de căsnicie, anunță starhit.ru. Pentru Evghenii Petrosyan care are 72 de ani, acest lucru a fost o mare surpriză, acesta aflând totul, din presă. Din toată această situație neplăcută, cel mai mult probabil are de suferit unica lor fiică, stabilită în America.

Nu se știe exact ce a determinat-o pe artistă să facă acest lucru, dar în presă s-a speculat că soțul său și-ar fi găsit o amantă de numai 29 de ani, care ar mai fi însărcinată. Să fie gelozia motivul?

Sursa: Google.com

Vezi și: Lera Kudryavtseva, mămică pentru a doua oară și, totodată, bunică la 47 de ani. Soțul tinerel e în culmea fericirii (Foto)

Distribuie articolul: