Patru săptămâni de fericire în familia bloggeriței Valeria Țurcanu. Aceasta și-a împărtășit emoțiile care o copleșesc cu prietenii virtuali.

În câteva zile, micuțul Saul împlinește o lună, iar Valeria, copleșită de emoțiile pe care le trăiește în calitate de proaspătă mămică a împărtășit câteva fotografii noi cu băiețelul său.

„4 săptămâni de SAUL💙 Nu pot să cred că în câteva zile minunăția noastră împlinește o lună. Pur și simplu a zburat timpul și suntem binecuvântați că ne-a ales pe noi în calitate de părinți”, a dezvăluit aceasta.

Nu sunt primele imagini cu bebelușul, acesta având parte de prima sa ședință foto la doar câteva zile după ce s-a născut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Este prea devreme să ne pronunțăm cu cine seamănă piciul, dar cert este că, la fel ca multor alți bebeluși, îi place să doarmă, acesta fiind surprins deseori de aparatul de fotografiat în timp ce se bucură de somnul de creștere.

Între timp, părinții continuă să se obișnuiască cu noul rol, dar și să doarmă mai puțin, după spusele Valeriei. Acest lucru însă nu-i deranjează, Valeria și Maxim fiind mai fericiți ca oricând.

Saul s-a născut în dimineața zilei de 2 ianuarie, iar numele micuțului înseamnă, potrivit Valeriei, cel „cerut” sau „cel pentru care ne-am rugat”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Citește și: Bloggerița Valeria Țurcan a devenit mămică: „Astăzi s-a născut Universul nostru” (Foto)

Distribuie articolul: