A venit barza în familie! Bloggerița Valerie’s Food, Valeria Țurcan a devenit mămică pentru prima oară! Anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul rețelelor sociale. 

Valeria Țurcan a născut! Bloggerița a publicat un story în care își ține în brațe boțul de aur: „Azi s-a născut Universul nostru, la 10:05, după 10 ore de travaliu”, a dezvăluit proaspăta mămică.

„De la început am simțit că e băiat, nu credeam că acest simț poate fi atât de puternic. Recunosc că mereu am visat să am primul copil băiat, al doilea fată și al treilea nu contează. Dar până la urmă am realizat că o să fiu fericită de copiii noștri indiferent ce gen vor fi”, spunea Valeria în luna septembrie, după petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului.

La începutul lui decembrie, Valeria a dezvăluit că s-a confruntat cu noul tip de coronavirus și că, din fericire, a dezvoltat o formă ușoară a bolii.

Citește și: Prima fotografie cu bebelușul Valeriei Țurcan. Ce nume inedit a ales pentru micuț

Felicitări părinților! Să vă fie sănătos micuțul!

Citește și: Autoarea blogului Valerie’s Food va avea un băiețel: „Ce o să fac eu cu dânsul?!”. Video emoționant din momentul dezvăluirii