Valeria Țurcan și logodnicul său sunt în așteptarea unei mari minuni. Astăzi, cuplul a făcut marea dezvăluire anunțând că așteaptă un băiețel. Vloggerița a publicat un video emoționant realizat în momentul dezvăluirii sexului bebelușului. Reacția ambilor a fost prețioasă.

Valeria este în așteptarea primului său copil și atât ea, cât și logodnicul său sunt în culmea fericirii. Ieri tinerii au organizat o petrecere, momentul culminant al căreia a fost dezvăluirea sexului bebelușului. Astăzi, vloggerița a publicat imagini care spun mai mult decât o mie de cuvinte. Fericirea lor se citește pe față. Această mică familie este în așteptarea unui băiețel!

„It’s a BOY🤍💙
De la început am simțit că e băiat, nu credeam că acest simț poate fi atât de puternic. Recunosc că mereu am visat să am primul copil băiat, al doilea fată și al treilea nu contează. Dar până la urmă am realizat că o să fiu fericită de copiii noștri indiferent ce gen vor fi”, a scris viitoarea mămică, care este în 24 de săptămâni de sarcină.

Un pic mai târziu Valeria a publicat și un filmuleț din momentul dezvăluirii sexului bebelușului. Nici ea și nici viitorul tătic nu știau ce culoare se ascunde în cutie. Ambii au fost extrem de emoționați până la aflarea veștii, dar și după.

Copleșită de aceste emoții Valeria nu a putut decât să spună pe un ton glumeț: „Ce o să facă eu cu dândsul?!”.

Valeria le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în acest moment important din viață.

Sănătate multă și sarcină ușoară din partea echipei EA.md!

Sursa: Facebook