Adevărate scheme în relația lui Geegun cu Samoylova! La ceva timp distanță după ce Oxana a declarat pe pagina sa de Instagram că divorțează de Geegun, acesta la rândul său posta în continuu fotografii alături de familie și afișa o imagine absolut armonioasă. Mulți internauți au început să creadă că totul s-a rezolvat, iar cei doi sunt determinați să-și readucă relația la normal. Se pare că totuși lucrurile stau puțin altfel, iar cum anume, a povestit Oxana în cea mai recentă publicație pe Instagram.

Recent Geegun a postat o fotografie alături de Oxana și fiul lor David, această fotografie a fost interpretată ca un semn al împăcării dintre cei doi, dar se pare că internauții din nou s-au înșelat.

„Fericiți!”, a scris scurt interpretul.

Replica de răspuns a venit pe pagina Oxanei, care a povestit un pic despre cum stau lucrurile acum în relația lor și cum e construit felul lor de a fi „Fericiți!”.

„După această fotografie mulți au crezut că noi „ne-am împăcat”, dar vreau să clarific puțin situația”, a început aceasta textul postării.

Vezi și: Gata cu divorțul? Samoylova și Geegun, iarăși împreună, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat

„În jurul subiectului despre familia noastră se zvonesc insuportabil de multe presupuneri și informații și, ținând cont de faptul că eu în continuare nu doresc să ofer nici un fel de interviu, pagina mea de instagram rămâne a fi unica sursă în care pot să distribui adevărul. 

Am această pagină de Instagram de foarte mulți ani și încerc să mă comport sincer și cu mult respect față de urmăritorii mei. Atunci când de atâția ani îți arăți viața pe Instagram ar fi puțin incorect ca la un moment dat să ascunzi 50 la sută din ceea ce ți se întâmplă. Sunt deja o doamnă matură, înțeleg perfect că nu sunt obligată să-i explic nimănui nimic, dar doresc în continuare să fiu sinceră, fără multe detalii și nuanțe. Nu am nevoie de faimă, iar cine mă urmărește de mult timp, cunoaște acest lucru.”

Ea a negat informațiile despre vânzarea casei în care locuiește, la moment, împreună cu Geegun, dar în continuare, este bine determinată să divorțeze.

Câteva aspecte pe care mereu presa le discută: casa nu o vindem și niciodată nu am dorit să o vindem. Cineva pur și simplu a lansat niște zvonuri în această privință. Divorțul este, într-adevăr, în proces de desfășurare. Până când trăim împreună. Suntem în continuare părinții iubitori ai copiilor noștri. Nu sufăr, nu mă chinui, nu mă confrunt cu depresii, e totul bine. Nu sunt supărată, îmi este indiferent. Comunicăm perfect. Nu am avut probleme cu asta în acești 10 ani, și nici acum nu avem. Restul este sub un mare semn de întrebare”, a scris Oxana.

Vezi și: Samoylova, îndemn către toate femeile, după despărțirea de Geegun: „Mereu, mereu să te bazezi doar pe tine!”

Sursa foto: Instagram