Internauții continuă să urmărească urcușurile și coborâșurile din relația Oxanei Samoylova cu rapperul rus Geegun. Și… dacă încă la început de primăvară Samoylova declara că-și dorește divorțul, acum se pare că s-au mai liniștit apele, și cei doi sunt din nou fericiți împreună.

Vezi și: Divorțează: Oxana Samoylova a decis să pună punct căsniciei cu Geegun (Foto)

Celebrul cuplu deja de câteva zile publică fotografii și filmulețe video din mica lor vacanță la vilă. Ei încă nu se afișează în mediul online împreună, dar faptul că Geegun și Oxana trăiesc în aceeași casă și se odihnesc cu toată familia la bunei, nu mai este un secret.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Зажгли с мамой))😂😂😂

O postare distribuită de Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) pe

Vezi și:Geegun, internat la psihiatrie! Soția sa: „Nu vreau să mă trezesc în această lume”

Aceștia postează secvențe video pe paginile lor de Instagram din aceleași locuri, iar în unele filmulețe distribuite de Geegun, pe fundal, se aude și vocea Oxanei.

Pe lângă faptul că Geegun petrece mult timp în sânul familiei, acesta reușește să aibă o prezență destul de activă în raport cu cariera sa. Rapperul înregistrează piese noi, iar ieri acesta a fost surprins într-o colaborare cu Timati.

Apropo, într-un live în care Geegun a discutat cu Timati, acesta a recunoscut nu doar că s-a comportat neadecvat din cauza consumului de droguri, dar a și destăinuit că familia l-a susținut foarte mult în această perioadă.

„E tot normal. Acum totul e bine… cei apropiați își făceau griji. Tu cunoști că eu am patru copii și o soție extraordinară. Cine să-mi ofere o mână de ajutor, dacă nu ea. Cine m-ar fi salvat, dacă nu soția mea…”, a zis Geegun.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: