Se pare că mariaj fără de momente neplăcute, dar și cupluri perfecte există doar pe Instagram! Așa se face că una dintre cele mai îndrăgite familii celebre în mediul online și-a ruinat imaginea de „familie perfectă” în doar câteva momente! Cum a ajuns rapperul rus, Geegun, într-un centru de reabilitare și de ce soția acestuia, Oxana Samoylova nu mai vrea să se trezească în această lume, află mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🔥 ДЖИГАН В ПСИХБОЛЬНИЦЕ. ЧТО ПРОИСХОДИТ? Осторожно, в ролике присутствует ненормативная лексика. Артист сам заявил в сегодняшнем стриме: «Я в психушке. Психбольной» (правда, откуда у него там телефон, если они в рехабах под запретом?)! А наши инсайдеры говорят: соответствующие службы вызвала сама Оксана Самойлова (которая теперь публикует Stories, что не «хочет просыпаться в этот мир») после того, как он начал на неё кидаться. Собрали все, что известно, по ссылке в шапке профиля! #джиган #оксанасамойлова

O postare distribuită de PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) pe

Probleme cu băutura

În urmă cu trei zile, în mediul online s-a aflat despre faptul că unul dintre cele mai fericite cupluri de pe Instagram se confruntă, de fapt, cu mari probleme de familie. Totul a început cu momentul în care Geegun, fiind în stare de ebrietate a filmat un live pe Instagram, în care îi cere fiicei lui, în vârstă de doar 5 ani, să-i aducă băutură. Rapperul a trimis-o pe fetiță să-i aducă bere. În tot acest timp Geegun înjura și nu s-a simțit deloc incomodat de prezența copilului sau de faptul că o întreagă comunitate îi urmărește acțiunile mai puțin chibzuite.

Scandal în direct

După aceste momente, Geegun a apărut în nenumărate rânduri în direct și și-a insultat fanii. Mai mult decât atât, rapperul a început să se certe, în direct, cu un alt rapper rus – Guf, care l-a acuzat de faptul că-și înșală soția. Cel din urmă susține că aceștia să întâlneau deseori în cluburi de striptease și știe foarte bine despre ce vorbește.

„Sunt bolnav psihic”

În scurt timp, soțul Oxanei și-a anunțat urmăritorii că se află într-o clinică de reabilitare.

„Sunt bolnav psihic. Mă tratează și mă hrănesc bine. Din câte vedeți sunt în pshiatrie”, a declarat rapperul care avea pe el un halat de la clinica de reabilitare „Seaside Palm Beach”.

Ce spune Oxana Samoylova

După toate cele întâmplate, soția lui, Oxana, care a născut la data de 18 februarie 2020, încă un copil, a dat de înțeles că este distrusă și epuizată emoțional. Aceasta a lăsat un mesaj care i-a îngrijorat pe fani.

„Pur și simplu nu mai vreau să mă trezesc în această lume”, a scris ea.

Rapper-ul a decis să-și ceară iertare de la Oxana, acesta nu s-a complicat prea mult și pur și simplu a postat un mesaj pe Instagram.

„Te iubesc, draga mea și o să te iubesc veșnic! Mi-ai salvat viața! Iar cine poate salva o viață, poate salva o lume întreagă”

O familie perfectă pe Instagram, dar în realitate?

Oxana nu a venit cu vreun răspuns nici până acum. Potrivit zvonurilor, cineva i-ar fi trimis Oxanei o înregistrare video cu un moment de infidelitate. După aceea, Oxana l-ar fi alungat din casă și intenționează acum să intenteze proces de divorț. Totuși, adevărul din spatele acestei întâmplări le este cunoscut doar celor doi.

Reamintim că Geegun și Oxana Samoylova s-au căsătorit în urmă cu șapte ani. În 2011 s-a născut primul lor copil, fiica Ariela. Trei ani mai târziu, s-a născut Leya, iar încă trei ani mai târziu – Maya. La 18 februarie 2020, Geegun și Oxana au devenit părinți pentru a patra oară – s-a născut fiul lor David.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Кажется Майя поняла,что звание младшего в семье было не таким уж и плохим))😂😂😂

O postare distribuită de Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) pe

Sursa: Spletnik.ru