Oxana Samoylova a anunțat pe pagina de Instagram că se desparte de soțul ei, rapperul rus Geegun. Se pare că această perioadă nu doar că este una deosebit de dificilă pentru femeie, dar și una cu o morală puternică. Ce concluzii a tras Oxana din situația în care a ajuns, vezi mai jos.

„Știți ce lecție ar trebui să învețe din această situație fiecare femeie și fată? Nu, nu este vorba despre faptul că toți bărbații sunt la fel, sau că toți își înșală partenerele și iubirea nu există. Sunt încrezută pe un miliard de procente că există mulți bărbați responsabili, dezvoltați, deștepți, bărbați care sunt în stare să-și iubească și ocrotească familia și femeia lor. Vreau să vă zic despre faptul că mereu, mereu trebuie să te bazezi doar pe tine! Tot ce făceam până acum, reflectam după aceasta: „Dar voi putea eu oare să fac una ca asta singură”, iar copii i-am născut pentru mine, știind că îi voi putea asigura cu toate cele necesare, doar prin forțele mele. Dacă nu ar fi fost așa, acum m-aș fi pomenit într-o situație de 1000000 ori mai dificilă. Milioane de femei ajung în astfel de situație și ajung să fie dependente de finanțele cuiva. Astăzi ești o soție fericită, iar mâine ai putea fi o femeie necăjită, niciodată nu vei ști ce te așteaptă în viitor. Iată de ce fetelor, trebuie să vă bazați doar pe voi, doar pe propriile voastre forțe. Lăsați-i pe bărbații voștri să vă ducă în brațe, să vă asigure cu cele necesare, să vă alinte, dar în interior fiecare dintre voi trebuie să știe că, în caz de necesitate își poate asigura independent traiul. Învățați, dezvoltați-vă, lucrați! Oricum ar fi, mai bine să plângi într-un Bentley decât într-o bucătărie plină de grăsimi)))”, a scris Oxana.

Multe urmăritoare i-au mulțumit Oxanei pentru sfaturi și au remarcat că are dreptate în ceea ce a scris. Reamintim că mai devreme Samoylova a recunoscut că nu a vrut să se închidă în sine din cauza despărțirii de Geegun și le-a cerut urmăritorilor să nu le fie milă de ea. De asemenea, vedeta a remarcat că averea și forța ei principală sunt cele trei fiice și fiul David.

Vezi și: Divorțează: Oxana Samoylova a decis să pună punct căsniciei cu Geegun (Foto)

Reamintim că pentru prima dată s-a menționat în presă despre problemele din căsnicia Oxanei Samoylova și Geegun la începutul lunii martie, aproape imediat după nașterea fiului lor mult așteptat David. Rapperul rus Geegun a început să facă diverse live-uri pe pagina lui de Instagram unde apărea în stare de ebrietate, unde vorbea necenzurat în prezența copiilor și-și ruga fiica să-i aducă bere, după acest incident artistul a fost internat într-o clinică de reabilitare din Miami.

Vezi și: Geegun, internat la psihiatrie! Soția sa: „Nu vreau să mă trezesc în această lume”

Sursa foto: Instagram