Un remediu vechi de 3500 de ani are o putere de vindecare incredibilă a numeroase afecţiuni. Iată cum se prepară ceaiul

-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/01/remediul-vechi-de-3500-de-ani-1024x614.jpg
800
480
Articole recomandate
- prev
- next
Peste o tonă de „Ceai negru” de import, distrusă de ANSA: Ce au descoperit testele de laborator
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_6229.webp
480
270
Peste o tonă de „Ceai negru (frunze)” a fost distrusă de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), după ce testele de laborator au descoperit niveluri ridicate de pest...
Legume la cuptor cu oțet balsamic, perfecte pentru garnitură sau consumate ca atare
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/10/59fb84ec-0880-4413-9356-7ebed8b0b5a5.jpg
800
560
Perfecte pentru orice garnitură, acest mix de legume la cuptor se face într-un timp record şi se potriveşte cu orice fel principal. În plus, este un preparat sănătos şi colorat car...
Combinația ideală: cartofi, legume, carne tocată și ciuperci într-un preparat savuros
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2024/01/cartofi-carne-tocata-la-cuptor.jpg
800
450
Vă propunem o rețetă cu cartofi, legume, ciuperci și carne tocată la cuptor, foarte delicioasă și aromată. Veți obține carnea fină și suculentă, iar crusta crocantă pur și simplu s...